Prečo šaty na zákazku z môjho ateliéru?

Prečo šaty na zákazku z môjho ateliéru?

Mám to pred očami ešte dnes: môj prvý kontakt s krajčírskym umením v salóne, kde zem bola pokrytá ústrižkami látok, moja mama v strede miestnosti a krajčírka na nej upravovala elegantné šaty. Ja som sa s tými nepotrebnými zbytkami hrala a obdivovala šikovné ruky krajčírky, pod ktorými vznikali šaty dokonalej siluety a pri tretej návšteve boli hotové. Krajčírka mi vždy dovolila zobrať si ústrižky látok, z ktorých som doma šila šaty bábikám najprv ručne a potom na maminom šijacom stroji.

Tak sa zrodila moja najväčšia vášeň – šitie originálnych šiat. Rodičia trvali na tom, aby som vyštudovala „niečo poriadne“, a tak je zo mňa strojný inžinier a možno aj vďaka tomu som sa naučila vytvárať dokonale padnúce strihy, technickým zhotovením zvládnuť aj náročné detaily vypracovania a vizualizovať si postup zhotovenia každých šiat ešte predtým než sa pustím do strihania látky. Každý kus je originál, prispôsobený na mieru nositeľke, strih zvolený tak, aby lichotil postave. Veľký dôraz kladiem na výber látky, za tie roky mi pod rukami prešli stovky materiálov, a preto sa vždy snažím zvoliť materiál nielen príjemný na nosenie, ale aj funkčný podľa druhu oblečenia, ktorý z neho ušijem.

Chcela by som dopriať každej žene potešenie z originálnych šiat ušitých na mieru. Je síce rýchlejšie poobede zbehnúť do obchodu a kúpiť si päť šiat, po pár týždňoch však pravdepodobne skončia na dne skrine: na jedných sa odtrhne rukáv, ďalšie Vám budú nepohodlné, tretie budú z materiálu, ktorý po pár vypraniach bude vyzerať obnosene, v ďalších sa proste nebudete cítiť dobre a piate možno vynosíte dve sezóny kým budú „in“.

Garantujem Vám, že šaty ušité na mieru, z kvalitnej látky, podľa Vášho želania a strihu vhodného pre Vašu postavu budete sebavedomo nosiť roky s radosťou a vedomím, že také šaty nemá nik iný, sú originál ako Vy.

31.10.2019

Pre skvalitnenie našich služieb používame na stránkach cookies. Pokračovaním na tejto stránke vyjadrujete súhlas s používaním všetkých cookies. Viac informácii nájdete v sekcii ochrana súkromia.